تنور گازی

عکس تنور گازی

تنور گازی

عکس تنور گازی

پیتزا قارچ و مرغ با طعمی بی نظیر

تنورگازی محصولی پرکاربرد که برای پختن انواع نان ، پیتزا ، کیک و شیرینی جات و… مناسب می باشند.

پیتزا قارچ و مرغ با طعمی بی نظیر

پیتزا قارچ و مرغ با طعمی بی نظیر

پیتزا قارچ و مرغ با طعمی بی نظیر

  • مواد لازم:

آرد گندم ۳پیمانه ، تخم مرغ ۱عدد ، شیر ۱پیمانه ، روغن ۶قاشق سوپ خوری ، خمیرمایه فوری ۲قاشق سوپ خوری ، نمک ۱قاشق چایخوری ، شکر ۱قاشق سوپ خوری.


  • مواد روی پیتزا:

سینه مرغ ۵۰۰گرم ، قارچ ۳۰۰گرم ، پیاز ۱عدد ، فلفل دلمه ای ۲عدد ، سس کچاپ ۲قاشق غذاخوری ، پنیر پیتزا ۴۰۰گرم ، نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم ، زرد چوبه ، آویشن و روغن به مقدار لازم.


  • طرز تهیه پیتزا:

برای تهیه خمیر شکر را به همراه خمیر مایه و شیر ولرم درون کاسه کوچک باهم ترکیب می کنیم و ۱۰ دقیقه در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا عمل بیاید. در ادامه تخم مرغ را به همراه نمک و روغن داخل کاسه مناسب ریخته و ترکیب می کنیم تا یکدست شود. حالا خمیرمایه عمل آمده را اضافه و در حدی که با دیگر مواد یکدست شود مخلوط می کنیم. در ادامه آرد را به صورت کنترل شده روی مواد الک کرده و با لیسک مخلوط می کنیم تا جمع شود تا وقتی که خمیر به دست نچسبد اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم. در ادامه سطح کار را آردپاشی کرده و خمیر را به سطح کار منتقل می کنیم و به مدت ۱۰دقیقه با دست ورز می دهیم تا خمیر منسجم شود.

در این مرحله کاسه مناسب را با روغن چرب کرده و خمیر را درون کاسه قرار می دهیم و روی آن را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۱ساعت در محیط آشپزخانه استراحت می دهیم تا حجم آن دوبرابر شود و در همین حین میتوانیم مواد پیتزا را آماده کنیم برای این منظور پیاز را به صورت نگینی خرد کرده به همراه کمی روغن داخل قابلمه مناسب تفت می دهیم. گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه و کمی تفت می دهیم. سپس ۲لیوان آب جوش به فابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم گوشت مرغ با حرارت ملایم به طور کامل بپزد. پس از پخت گوشت مرغ آن را به صورت نگینی خرد می کنیم و آن را کنار می گذاریم.

در ادامه قارچ و فلفل دلمه ای را به صورت دلخواه خرد کرده و مقداری از آن ها را برای تزئین روی پیتزا کنار می گذاریم. در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم و قارچ و فلفل دلمه ای را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا نرم شوند. سپس گوشت مرغ خورد شده را به تابه اضافه می کنیم حالا مقداری نمک  فلفل سیاه و آویشن روی مواد می ریزیم و به خوبی تفت میدهیم. سپس تابه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم خنک شود. در این مرحله پس از گذشت ۱ساعت تنورگازی ۹۰کالا را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود.

در ادامه خمیر را کمی ورز می دهیم و به چند قسمت تقسیم کرده و درون ظرف های پیتزا قرار می دهیم. خمیر را به صورت یکدست درون ظرف ها پهن کرده با چنگال سوراخ کرده مقداری سس روی خمیر پیتزا می مالیم. سپس مقداری پنیرپیتزا روی سس می ریزیم و مخلوط گوشت مرغ را به صورت پخش روی پیتزا پخش می کنیم. سپس مجددا روی خمیر را با پنیر پیتزا می پوشانیم. در ادامه روی پیتزا را با مقداری قارچ و فلفل دلمه ای به سلیقه خود تزئین می کنیم. حالا پیتزا ها را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون تنورگازی ۹۰کالا قرار می دهیم تا به طور کامل بپزند.

سیب زمینی تنوری خوشمزه و مقوی

تنورگازی ۹۰کالا برای پختن انواع نان و پیتزا ، کیک و شیرینی جات ، بریان مرغ و انواع غذاها و شیرینی جات دیگر مناسب می باشد.

سیب زمینی تنوری خوشمزه و مقوی

سیب زمینی تنوری خوشمزه و مقوی

سیب زمینی تنوری خوشمزه و مقوی

  • مواد لازم:

سیب زمینی ۳عدد ، پودر سیر ۱قاشق چایخوری ، نمک به مقدار لازم ، پودر آویشن ۱قاشق چایخوری ، پاپریکا نصف قاشق چایخوری ، روغن مایع ۳قاشق غذاخوریی ، فلفل سیاه نوک قاشق چایخوری ، زردچوبه نوک قاشق چایخوری ، جعفری تازه خرد شده به مقدار لازم.


  • طرز پخت سیب زمینی تنوری خوشمزه:

سیب زمینی ها را پوست کنده و با آب سرد بشویید و ترجیحا داخل آبکش قرار دهید تا خشک شود. روغن مایع را در کاسه ای مناسب بریزید و سپس پودر سیر ، آویشن ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، نمک و زردچوبه را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. برای داشتن طعمی متفاوت و ظاهری زیبا بهتر است از جعفری تازه استفاده کنید. جعفری را شسته و خشک کرده و به صورت ساطوری خرد کنید. سیب زمینی ها را از آبکش بیرون آورده و به صورت درشت خرد کنید. در ادامه تنورگازی ۹۰کالا را روی دمای ۲۵۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا خوب گرم شود.

پخت سیب زمینی تنوری را با ریختن سیب زمینی های خرد شده به داخل کاسه حاوی روغن و ادویه ادامه دهید و مواد را با دست مخلوط کنید تا یکدست شوند. سینی تنورگازی ۹۰کالا را با روغن چرب کنید و سیب زمینی های آغشته به روغن و ادویه را روی سینی بچینید و درون تنورگازی قرار دهید تا به مدت ۳۰ دقیقه به خوبی مغز پخت شوند. در صورت تمایل از پنیر پیتزا برای خوش طعم کردن سیب زمینی ها استفاده کنید و سپس نوش جان کنید. سیب زمینی تنوری یکی از بهترین و سالم ترین روش هایی است که می شود برای هر بار درست کردن می توانید این غذا را تنوع دهید و با هر ادویه ای که دوست دارید مخلوط کرده و نوش جان کنید.

پخت ماهی خوشمزه در تنورگازی

پخت ماهی خوشمزه در تنورگازی

تنورگازی ۹۰کالا در طرح های زیبا ، فانتزی و مقاوم در رنگ های متنوع تولید می شود که مناسب برای پخت انواع نان محلی و سنتی ، انواع کیک و شیرینی ، مرغ و ماهی ، پیتزا و… می باشد.

 ماهی خوشمزه در تنورگازی

پخت ماهی خوشمزه در تنورگازی

پخت ماهی خوشمزه در تنورگازی

  • طرز پخت ماهی:

قبل از هرکاری یک ماهی انتخاب می کنیم ماهی که من انتخاب کردم قزل آلا هست. روی بدن ماهی را چند تا چاک می زنیم بعد نمک و فلفل سیاه و آبلیمو را باهم مخلوط کرده و با برس به همه ی قسمت های ماهی مالیده و مزه دارش می کنیم. سپس ۲ساعت در یخچال می گذاریم بماند. حالا سینی تنورگازی ۹۰کالا را چرب کرده و ماهی را داخل سینی می گذاریم در صورت تمایل شکم ماهی سیر های ورقه شده بچینید و برای ۱ ساعت داخل تنورگازی از قبل گرم شده با حرارت ۲۵۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا بپزد. وقتی ماهی پخت از تنورگازی ۹۰کالا خارج کرده و کره و زعفران را باهم مخلوط کرده و با برس روی ماهی بمالید و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه در تنورگازی قرار داده و شعله ی بالا را روشن کنید تا ماهی برشته شود. اگر بخواهیم ماهی را در سینی دیگری بپزیم می توانیم سینی مورد نظر را روی صفحه چدنی تنورگازی قرار دهیم تا بپزد.

شیرینی دانه قهوه

تنورگازی های ۹۰کالا مناسب برای پخت انواع غذاهای تنوری ، شیرینی جات ، بریان مرغ و… می باشد.

پخت شیرینی دانه قهوه

شیرینی دانه قهوه

شیرینی دانه قهوه

  • مواد لازم:

کره ۱۲۵ گرم ، نشاسته ذرت نصف پیمانه ، پودر شکر ۱پیمانه ، تخم مرغ ۱عدد ، پودرکاکائو ۱ قاشق غذاخوری ، آرد ۲پیمانه ، نسکافه ۱قاشق غذاخوری ، بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری.


  • طرز تهیه شیرینی دانه قهوه:

برای تهیه شیرینی ابتدا مواد را نیم ساعت قبل از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسد. کره باید نرم شود و تخم مرغ هم دمای محیط شده باشد. سپس نسکافه را با  ۱قاشق غذاخوری آب ولرم مخلوط میکنیم تا کامل حل شود. سپس آن را درون کاسه ای می ریزیم. تخم مرغ و پودر شکر الک شده را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا یکدست شود. کره نرم شده را اضافه کرده و پودرکاکائو و نشاسته ذرت و بکینگ پودر را هم می افزاییم و مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

آرد را کم کم اضافه کرده و ورز می دهیم تا خمیری نرم و لطیف حاصل شود. کف سینی تنورگازی ۹۰کالا را کاغذروغنی می اندازیم. حالا از خمیر توپ هایی به اندازه گردو برداشته و درست شکل می دهیم و داخل سینی تنورگازی می چینیم. تنورگازی ۹۰کالا را از قبل گرم کرده و سینی را داخل تنور قرار داده و ۱۵ دقیقه زمان می دهیم تا در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزد. وقتی شیرینی ها پخت آنها را از تنورگازی خارج کرده و می گذاریمم تا خنک شوند. سپس از سینی جدا کرده و در ظرف مورد نظر می چینیم.

نحوه پخت شیرینی زبان

تنورگازی ها 90کالا محصولی مناسب برای پخت انواع نان های محلی و سنتی ، کیک و شیرینی جات ، بریان مرغ و... می باشد.

 پخت شیرینی زبان

نحوه پخت شیرینی زبان 
  • مواد لازم شیرینی زبان:

شکر 1پیمانه ، آب 1/2 پیمانه ، گلاب 1/4 پیمانه ، خمیر هزارلا 1 بسته ، زعفران دم شده 2قاشق غذاخوری ، پودرپسته 2 قاشق غذاخوری.

  • طرز تهیه شیرینی زبان:

برای تهیه شیرینی ابتدا شهد آن را آماده می کنیم. برای این کار ابتدا شکر را به همراه آب درون قابلمه مناسب ریخته و هم می زنیم تا ذرات شکر درون آب حل شود. حالا گلاب را به همراه زعفران دم کرده به شربت اضافه کرد و هم می زنیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. وقتی شربت جوش آمد قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم کاملا خنک شود. در این مرحله خمیر هزارلا را یخ زدایی کرده و روی سطح کار قرار می دهیم و با قالب شیرینی زبان کاتر می زنیم و روی سینی تنورگازی 90کالا را با کاغذروغنی می پوشانیم و خمیر های قالب زده را درون سینی تنورگازی قرار می دهیم.

حالا تنورگازی را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کرده و اجازه می دهیم تنورگازی کاملا گرم شود. سپس برس را به شهد شیرینی آغشته کرده و روی خمیر می مالیم و مجددا یک لایه خمیر روی خمیر قبلی قرار داده و مجددا برس را به شهد آغشته و روی خمیر می مالیم. سپس با چاقو وسط خمیر را خط می اندازیم و سینی را داخل تنورگازی قرار داده و اجازه میدهیم به مدت 20 دقیقه شیرینی ها بپزند. پس از گذشت این زمان که شیرینی ها پخت و روی آنها طلایی و خوشرنگ شد آنها را از تنورگازی خارج می کنیم و مجددا برس را به شهد شیرینی آغشته کرده و روی تمام سطح و اطراف شیرینی ها می مالیم و مقداری پودرپسته روی آنها به عنوان تزئین می کنیم.